BHL DA


BHL DA ble etablert allerede i 1977 som et kontorfellesskap. Høsten 2009 ble revisjonsselskapet Bakke Hjelmaas Larsen DA en realitet. Sammenslåingen innbefattet selskapene Bakke og Dolvik AS, Kjell A. Nordli AS, Helge A. Østvold AS og Arve Johansen AS. Selskapet består i dag av rundt 30 ansatte og sju partnere. I desember 2016 flyttet vi til nye, lyse lokaler i Elias Smiths vei 24 i Sandvika, etter mange år på Billingstad.

Vi betjener over 1000 kunder i ulike bransjer. Vår kundemasse består av selskaper i alle størrelser og innen de fleste bransjer. Vi har opparbeidet lang erfaring som revisorer og rådgivere innen eiendom, skipsfart, finans, bygg og anlegg, handel og produksjon.

Høy faglig kvalitet og fokus på kompetanse har gitt oss en meget stabil kundeportefølje.

"Vår oppgave er å være
en resultatorientert støttespiller
for våre kunders utvikling."


Vi stiller strenge faglige krav til oss selv, og har fokus på en kontinuerlig kompetanseutvikling. Stabilitet blant medarbeiderne gir oss bedre muligheter til å yte våre kunder god service. Vår faglige forståelse bidrar til å skape større verdier for deg som kunde.

Ved behov for juridisk spisskompetanse hentes dette fra de mest anerkjente advokatfirmaene innen de ulike områder. Vi har et bredt kontaktnett av meget kvalifiserte tjenesteleverandører.

Gjennom medlemsskap i Nexia, et internasjonalt nettverk av uavhengige revisjons- og rådgivningsfirmaer, kan vi tilby kvalifisert revisjon og bistand i mer enn 100 land. Nexia er blant verdens største revisjonsnettverk.

Vårt mål er at du som kunde skal få optimale og helhetlige løsninger innen revisjon og beslektede tjenester.Powered By Zetta